Galleri

Medlemmernes egne fotos

Baggrund og formål

Vi startede Borup Kajakklub den 1.10.2012, med ca. 20 medlemmer og er i dag over 30 medlemmer.

Det er vores hensigt via klubben at skabe en god kontakt på tværs af alder og sociale lag, med masser af motion i en tæt kontakt til naturen. Vi er på vandet hele året, såfremt vejret tillader det. Ligeledes fungerer aktiviteterne på søen som en aktiv og sund måde at være sammen med sine børn på. Familierne er da også i overtal blandt vore medlemmer. Vi har et velfungerende netværk omkring vores klub, som sagtens kan være større!

Sikkerhed

Vi har højt fokus på sikkerheden til søs og har to instruktører, som har certificereingen Havkajakinstruktør 2, 2 instruktører med certificering Havkajakinsturktør 1 samt en rulleinstruktør. Vi er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund, der hører under Danmarks Idræts-Forbund, og vi tilbyder træning inden for standarder, der er udstukket af IPP, International Paddle Pass.

Borup Kajak-klub www.borupkajak.dk | CVR: 34 74 83 65  | Tlf.: 28882114 | borupkajak@live.dk